©2010-2019 rallyfotok.hu All Rights Reserved.

Az oldalon található fotók szabadon letölthetők, de további felhasználásuk más oldalon való megjelentetésük megbeszélés tárgyát képezik.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
A RALLY KÉPESLAPJA
BESZÁMOLÓK
RALLYE KÉPEK
SAJTÓANYAGOK
KEZDŐLAP RALLY FOTÓK 2019 BEST FOTÓK 2015 SAJTÓANYAGOK VERSENYNAPTÁRAK LETÖLTÉSEK LINKEK KACSOLAT

Sajtóanyagok:

Az autógyilkos Veszprém Rallye helyett a Hargita Gyöngye Rally-t választotta az MR Racing Hondás alakulata a Neukirchner András - Guzi Róbert páros, akik már a helyszínen élvezik Erdély szépségét.

Bővebben

Kalandozás Erdélyben

Hargita Gyöngye Rally

16 július, 2017

Betartott ígéret

Veszprém Rallye

Ígéretéhez híven most sem spórolta el a látványos kanyarkombinációkat Lángi Attila. A Varga Racing Team versenyzőjének a Veszprém Rallyen sem volt problémamentes a menetelése, de a görcsös eredménycentrikusság helyett a rá jellemző lazasággal és jókedvvel teljesítette a futamot. A nézők nagy örömére…

16 július, 2017

Bővebben

Kazár Miklós: pihenés és felkészülés a nyári forróságban

Túl van már a jól megérdemelt pihenésén Kazár Miklós, aki a forróság ellenére immár megkezdte a felkészülését a 2017-es szezon hátralévő feladataira. A Pro Racers versenyzője ugyanis nemcsak a rallye-ban folytatja a versenyzést

Bővebben Hírek

11 augusztus, 2017

Nem így terveztük

Int. M6 LOG Baranya Kupa 2017

A Baranya Ralin Jánosa Ákos és Rubóczky Attila nagy küzdelem árán ért célba. Nagyon jól indult a versenyük, de végül egy defekt miatt olyan hátrányba kerültek, amit már nem lehetett ledolgozni.

11 augusztus, 2017

Bővebben

Visszakapták a motiváltságukat


Int. M6 LOG Baranya Kupa 2017

Hibján Joci és Szurovcsák Pisti csak egy picivel csúszott le a dobogóról, de örülnek azért az abszolút hatodik és kategória negyedik helynek is. Leginkább azért, mert a Baranya Kupa által visszakapták a motiváltságukat a rali iránt.

11 augusztus, 2017

Bővebben

Készen állnak a harcra!

HunGarian Baja 2017

Túl vannak a bemelegítésen. Átestek a kötelező papírmunkán – értsd adminisztratív átvétel – és a technikai ellenőrzésen, néhányan közülük teszteltek is, szóval minden a rendes kerékvágásban halad a magyar tereprali világkupa-futamon, a HunGarian Baján, de a versenyzőkön azért ilyenkor már látszik a harctéri izgalom – az, hogy legszívesebben már most ráállnának a gázra.11 augusztus, 2017

Bővebben

Új kihívásokra vágynak Hibjánék


Kassa Rallye

Hibján Joci és Szurovcsák Pisti addig beszélgetett más versenyzőkkel a Kassa Raliról, hogy kedvet kaptak és indulnak. Kíváncsiak a pályákra, a szervezésre, és arra, milyenek is ezek a külföldi versenyek.

23 október, 2017

Bővebben

Nem tudtak mentálisan felkészülni

51. Aquaprofit Mecsek Rallye

Mindenből annyit lehet kivenni, amit beleteszünk. Ezzel a szlogennel érvelt a Korda Racing versenyző párosa a Strider Zoltán - Apkó Andás páros, akik nem tudtak megfelelően felkészülni az 51. Mecsek Rallye-ra és csak a kategóriájuk nyolcadik helyét tudták megszerezni.

október 23, 2017

Bővebben

Szuper Rallys második hely

Az 51. Mecsek Rallye hazai versenynek számít az MR Racing Hondás duójának a Neukirchner András - Guzi Róbert párosak, akik az ötös kategória második helyével térhettek haza, ám a boldogságuk így sem teljes.

Bővebben 51. Aquaprofit Mecsek Rallye

23 október, 2017

Győzelemmel távozhattunk, de a Mecsek továbbra is mumus!

51. Aquaprofit Mecsek Rallye

Izgalmas verseny zajlott Pécsett, a szezon utolsó előtti futamán, ahol több bajnoki cím is gazdára lelt. A program Európa-bajnoki szintűre sikerült, mivel régen autózhatott a mezőny hét különböző gyorsasági szakaszon egy verseny alatt.

23 október, 2017

Bővebben Bővebben

Rendkívül színvonalas és jól összerakott versenyen vett részt az LP Winner Motorsport csapata a hétvégi 51. Mecsek Rallye-n. Sajnos mindkét párost technikai probléma hátráltatta, ám ettől függetlenül élvezték a száguldást az új és régi pályákat felvonultató patinás versenyen.

Megyünk előre

51. Aquaprofit Mecsek Rallye

23 október, 2017

A tánc még csak most kezdődik

52. Mecsek Rallye 2018

Jánosa Ákost és Rubóczky Attilát az előző futamon elért eredményük lelkileg nagyon megdobta. Ezért bíznak benne, hogy a Mecsek Ralin is hasonló helyezéssel távozhatnak. De tudják, hogy a tánc még csak most kezdődik.

11 október, 2018

Bővebben

Túl az esélylatolgatáson52. Mecsek Rallye 2018

Az előző versenyen lecsúszott Kurtos Robi és Szegedi Máté a dobogóról, de már közel voltak hozzá, hogy felállhassanak. A Mecsek Ralin megpróbálják újra, mert látnak még esélyt egy előkelőbb helyre.

11 október, 2018

Bővebben

Szeretné már meghódítani a Mecseket Kazár Miklós

Alig várta már, hogy folytassa szereplését a hazai rallye bajnokság idei szezonjában Kazár Miklós. A Pro Racers pilótája navigátorával, Tóth Zsolttal együtt már kedden megérkezett a Mecsek Rallye helyszínére, hogy a lehető legjobban felkészüljenek az utolsó előtti nagy megmérettetésre. Kazárban nagy a bizonyítási vágy, ugyanis ő még sosem tudta ezt a versenyt megnyerni pályafutása során, míg navigátorának ez egyszer már sikerült akkori kategóriájában.

Bővebben 52. Mecsek Rallye 2018

11 október, 2018

Elég nyitott a bajnokság

52. Mecsek Rallye 2018

Nem sokat tud Hibján Joci és Szurovcsák Pisti a sok meló mellett a verseny előtt azzal foglalkozni, mi hogyan fog alakulni. De azt tudják, hogy a Mecsek Ralin is odateszik magukat, mert még bármi változhat a bajnokságban.

11 október, 2018

Bővebben

Fontos pontok a Mecsekből

52. Mecsek Rallye 2018

Fontos pontokat szereztek a CREDOBUS-LPWMSport versenyzői az idei hazai bajnoki szezon hetedik futamán az 52. Aquaprofit Mecsek Rallye-n.

22 október, 2018

Bővebben

Sok száz ember előtt cseréltek kereket

52. Mecsek Rallye 2018

Egész jól indult a Strider Zoltán - Bárdos Péter duó idei Mecsek Rallye-ja, az első nap végén a páros az ORC 5. helyén állt, ám egy defekt miatt visszacsúsztak. A Korda Racing Mitsubishis duója végül a hetedik helyen zárta a versenyt.

22 október, 2018

Bővebben

Majdnem tökéletes verseny

52. Mecsek Rallye 2018

Hat szakaszt nyert meg az MR Racing Hondás duója az 52. Aquaprofit Mecsek Rallye a 2WD Kupában, ám a verseny előtti technikai nehézség meggátolta őket a jó szereplésben.

22 október, 2018

Bővebben

Az őszi Mecsek Rallye mindig komoly kihívást tartogat az indulóknak. Az időjárás most kegyes volt és száraz napsütéses hétvégén élvezhették a szép számban kilátogató nézők a verseny izgalmait.

Bővebben

Ezt nem így terveztük

52. Mecsek Rallye 2018

22 október, 2018

Jubileumi Szilveszter Rallye – a számok nyelvén

20. Szilveszter Rallye

Úgy tűnik, számos érdekesség és nagy csata várható az idei, 20. alkalommal megrendezendő Szilveszter Rallye-n. Összesen 204-en hajtanak majd végig a kijelölt szakaszokon, a mezőnyben 13 darab R5-ös autó, valamint 41 hölgy is ott lesz a mezőnyben. Az idei verseny távja összesen 52,9 kilométer, melyből mindössze két szombati szakasz érint külső területet.

26 december, 2018

Bővebben

Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2019 Rallye3 Déli régió 3. futama

TIKKURILA TPF Rallye a Hídépítő Kupáért

A verseny távja: 41,1km

Gyorsasági szakaszok száma: 6

Gyorsasági szakaszok hossza: 7,1 km x3, és 6,6km x3.

Gyorsasági szakaszok teljes hossza: 41,1km

2 június, 2019

Bővebben