©2010-2020 rallyfotok.hu All Rights Reserved.

Az oldalon található fotók szabadon letölthetők, de további felhasználásuk más oldalon való megjelentetésük megbeszélés tárgyát képezik.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
BESZÁMOLÓK
RALLYE KÉPEK
SAJTÓANYAGOK
KEZDŐLAP RALLY FOTÓK 2019 BEST FOTÓK 2015 SAJTÓANYAGOK VERSENYNAPTÁRAK LETÖLTÉSEK LINKEK KACSOLAT

Sajtóanyagok:

Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2019 Rallye3 8. Futama Déli régió 5. futama

7x Görbe Rallye a Hídépítő – Sopia-NET Kupáért

A verseny össztávja: 72km (4 felvezetéssel együtt)

Gyorsasági szakaszok száma: 4

Gyorsasági szakaszok hossza: 9 km

Gyorsasági szakaszok teljes hossza: 36km

25 augusztus, 2019

Bővebben

Hibjánék újra az első háromban


Ózd-Salgó Rallye 2019

Az Ózd-Salgó Rali újabb élményekkel ajándékozta meg Hibján Jocit és Szollár Csabit. A srácok küzdöttek a meleggel, a gumiválasztással, de végre célba értek. Kitartásuk jutalma az RC4 kategória 3. helye.  


31 augusztus, 2019

Bővebben

Harmadszor is bajnok Hideg Krisztián és Kerék István!

Három hónap kihagyás után, konkrét céllal, méghozzá a horvát bajnoki cím megvédését szem előtt tartva érkezett Nova Goricába Hideg Krisztián és Kerék István. A bajnokság szlovén állomását szeptember 19-21. között rendezték meg, a páros által oly jól ismert és kedvelt pályákon.

Bővebben HIDEG RALLY TEAM – 8. Mahle Rally Nova Gorica

28 szeptember, 2019

Bővebben

Őrületes utolsó szakasszal ért véget a Rally Hungary és az ERC-sorozat! Az Európa-bajnoki címért küzdő versenyzők közül Chris Ingram és a versenyben addig vezető Alexey Lukyanuk is defektet kapott, ami alaposan megkavarta a végső sorrendet. A vége az lett, hogy Turán Frigyes megnyerte a viadalt (tizenhat év után újra magyar Eb-futamgyőztest avattak Nyíregyházán), Chris Ingram révén pedig 1967 után újra brit bajnoka van az Európa-bajnokságnak.

Turán nyert, Ingram az Európa-bajnok!

FIA ERC Rally Hungary 2019

11 november, 2019

Megtisztelő érzés volt a céldobogón állni

FIA ERC Rally Hungary

A zempléni pályákon, ha kicsi szerencsével is megspékelve, de a Peugeot Kupában, ORB 2WD-ben és RC4-ben is második helyen zárta a futamot Hibján Joci és Szollár Csabi.

23 november, 2019

Bővebben Bővebben

Jánosa Ákos sajnos nem sok versenykilométert tudott menni Rubóczky Attilával a zempléni futamon, mert ugyanúgy defektet kaptak, mint tavaly.

Ez az év nem a miénk volt

FIA ERC Rally Hungary

23 november, 2019

Keményen kellett küzdeni

FIA ERC Rally Hungary

A zempléni pályák szinte mindenkiből kivették az erőt, így van ezzel Kurtos Robi és Fridrik Gergő is. Az mondják megérte harcolni, mert a Production Cup 1. helyét adták cserébe.

23 november, 2019

Bővebben

Slickkel a sáron

FIA ERC Rally Hungary

Nagyon nehéz versenyen van túl a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán - dr. Kovács Annamária duó, akik a II. Nyíregyháza Rallye-n az Országos Rallye Bajnokság abszolút kilencedik helyére hozták be a Ford Fiesta R5-öt.

24 november, 2019

Bővebben

Ez a RallyFIA ERC Rally Hungary

Az időjárás adta nehézségek ellenére minden autójával célba ért az LPWMSport csapata az első Rally Hungary-n, ahol a céldobogón többen is nagyszerű eredményt ünnepelhettek.

24 november, 2019

Bővebben

Olyan kerek volt minden

Sokan megmosolyogták a szervizben Hibján Jocit és beugrós navigátorát, Jánosa Ákost, de ez cseppet sem zavarta őket, hiszen ők is jól szórakoztak ezen a felálláson.

Bővebben 23. Mikulás Rallye 2019

13 december, 2019

Az eredmény minket igazol

23. Mikulás Rallye 2019

Várható volt, hogy Jánosa Ákos és Hibján Joci lazára veszik a Mikulás Ralin a gyeplőt. Jól tették, hiszen a cél szentesítette az eszközt.

december 13, 2019

Bővebben

Keretbe foglalt csodálatos nyolc év

23. Mikulás Rallye 2019

A Lada Kupa negyedik helyén teljesítette a 23. Taxi4 Mikulás Rallyet a Speed Technika párosa, a Hofbauer Tamás - Kiss Gábor duó.

Tamás nyolc évvel ezelőtt ezen a versenyen debütált Lencse Zoli navigátoraként és most szögre akasztja a tűzálló ruháját egy időre és a családra koncentrál.

december 13, 2019

Bővebben

Látványos hatodik hely

23. Mikulás Rallye 2019

Az abszolút hatodik helyet szerezte meg a hétvégi Mikulás Rallye-n a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán - dr. Kovács Annamária duó, akik a saját szórakoztatásuk mellett a nézőket sem hagyták cserben.

december 13, 2019

Bővebben

A decemberben megszokott és évről évre visszatérő Mikulás Rallye Veszprém és környékén idén sem maradt el. Balogh Jani és Holczer Dani visszatérő vendégei ennek a futamnak, akik bár idén egy Skoda Fabia R5-össel versenyeztek, de erre a hétvégére lehetőségük adódott kipróbálni ennek a típusnak a legújabb fejlesztésű változatát, az R5EVO-t.

Bővebben

Kellemes évzáró új impulzusokkal

23. Mikulás Rallye 2019

13 december, 2019

Nyerj R5-ös élményautóztatást

B Euro Car megnyitó (LPWMSport)

Álomautót álomáron Amerikából? Igen, ez lehetséges, de hogyan kapcsolódik ehhez egy rally autó? A cikkünkből ez is kiderül majd…

december 18, 2019

Bővebben

Úgy tűnik, idén ismét szintet lép a 21. alkalommal megrendezésre kerülő Szilveszter Rallye. Amellett, hogy számos érdekesség és nagy csata várható a december 27-29 közötti évbúcsúztató versenyen, egyben egy vizsgafeladat is lesz, hiszen jövő évtől a viadal már az Alpok-Adria Rally Cup sorozat zárófutama lesz, már be is került a hivatalos versenynaptárba. Oláh Gyárfás, az MNASZ elnöke kijelentette, 21 év kemény munkájának lett meg a gyümölcse azzal, hogy nemzetközi minősítést szerzett a verseny.

Bővebben

Oláh Gyárfás: „A magyar ralisport ékköve ez a verseny”

Szilveszter Rallye. Ózd-Salgó Rallye 2019 Ózd-Salgó Rallye 2019

18 december, 2019

A 2019-es WRC2 Pro világbajnoka, Kalle Rovanperä indul a Szilveszter Rallye-n!

Szilveszter Rallye 2019

Úgy tűnik, az eddigi legemlékezetesebb viadalt rendezik meg december 27-e és 29-e között a Hungaroringen. Ugyanis a 21. alkalommal megrendezésre kerülő Szilveszter Rallye-n rajthoz áll a WRC2 Pro kategóriájának idei világbajnoka. Kalle Rovanperä a szlovák RUFA Sport csapat versenyzőjeként itt búcsúzik el a Skodától, amit egy győzelemmel szeretne feledhetetlenné tenni a mogyoródi óévbúcsúztatón.

23 december, 2019

Bővebben

Kalle Rovanperä legyőzhetetlen volt a Hungaroringen

Jól döntöttek azok, akik a hétvégén kilátogattak a Hungaroringre, ahol összesen 193 páros rajtolt el a hagyományos, már 21. alkalommal megrendezett Szilveszter Rallye-n. A győzelmet a viadal kiemelkedően legnagyobb sztárja, a WRC2 Pro 2019-es világbajnoka, Kalle Rovanperä és navigátora, a csinos Noora Korhonen szerezte meg, míg a legjobb magyar páros, a 2019-es abszolút magyar bajnok Vincze Ferenc – jobb egyben Szőke Tamással – lett, aki végül harmadikként zárt.

Bővebben Szilveszter Rallye 2019

30 december, 2019

Marad a BMW

Szilveszter Rallye 2019

Átesett a Mitsubishi-szüzességen Lángi Attila. A Varga Racing Team pilótája a 2019-es Szilveszter Rallyn ugyanis egy Evo X-essel állt rajthoz. Az itinert ez úttal is pilótatársa, Temesvári László diktálta neki, akivel ez igazán fergeteges hangulatú autózást produkáltak.

4 január, 2020

Bővebben

Jól érezték magukat


Szilveszter Rallye 2019

Az abszolút nyolcadik helyen zárta a Szilveszter Rallye-t a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán - dr. Kovács Annamária duó, akik a hétvégén a három új beállítást próbáltak ki.

4 január, 2020

Bővebben

A jót könnyű megszokni

Szilveszter Rallye 2019

Emlékezetes marad a 2019-es Szilveszter Rali Kurtos Robi és Fridrik Gergő számára. A meglepetés Skoda Fabia R5 elvarázsolta őket, szívesen mennének vele egy teljes szezont.

7 január, 2020

Bővebben