©2010-2019 rallyfotok.hu All Rights Reserved.

Az oldalon található fotók szabadon letölthetők, de további felhasználásuk más oldalon való megjelentetésük megbeszélés tárgyát képezik.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
A RALLY KÉPESLAPJA
BESZÁMOLÓK
RALLYE KÉPEK
SAJTÓANYAGOK
KEZDŐLAP RALLY FOTÓK 2019 BEST FOTÓK 2015 SAJTÓANYAGOK VERSENYNAPTÁRAK LETÖLTÉSEK LINKEK KACSOLAT

Sajtóanyagok:

Győzelemmel távozhattunk, de a Mecsek továbbra is mumus!

51. Aquaprofit Mecsek Rallye

Izgalmas verseny zajlott Pécsett, a szezon utolsó előtti futamán, ahol több bajnoki cím is gazdára lelt. A program Európa-bajnoki szintűre sikerült, mivel régen autózhatott a mezőny hét különböző gyorsasági szakaszon egy verseny alatt.

23 október, 2017

Bővebben Bővebben

Rendkívül színvonalas és jól összerakott versenyen vett részt az LP Winner Motorsport csapata a hétvégi 51. Mecsek Rallye-n. Sajnos mindkét párost technikai probléma hátráltatta, ám ettől függetlenül élvezték a száguldást az új és régi pályákat felvonultató patinás versenyen.

Megyünk előre

51. Aquaprofit Mecsek Rallye

23 október, 2017

A tánc még csak most kezdődik

52. Mecsek Rallye 2018

Jánosa Ákost és Rubóczky Attilát az előző futamon elért eredményük lelkileg nagyon megdobta. Ezért bíznak benne, hogy a Mecsek Ralin is hasonló helyezéssel távozhatnak. De tudják, hogy a tánc még csak most kezdődik.

11 október, 2018

Bővebben

Túl az esélylatolgatáson52. Mecsek Rallye 2018

Az előző versenyen lecsúszott Kurtos Robi és Szegedi Máté a dobogóról, de már közel voltak hozzá, hogy felállhassanak. A Mecsek Ralin megpróbálják újra, mert látnak még esélyt egy előkelőbb helyre.

11 október, 2018

Bővebben

Szeretné már meghódítani a Mecseket Kazár Miklós

Alig várta már, hogy folytassa szereplését a hazai rallye bajnokság idei szezonjában Kazár Miklós. A Pro Racers pilótája navigátorával, Tóth Zsolttal együtt már kedden megérkezett a Mecsek Rallye helyszínére, hogy a lehető legjobban felkészüljenek az utolsó előtti nagy megmérettetésre. Kazárban nagy a bizonyítási vágy, ugyanis ő még sosem tudta ezt a versenyt megnyerni pályafutása során, míg navigátorának ez egyszer már sikerült akkori kategóriájában.

Bővebben 52. Mecsek Rallye 2018

11 október, 2018

Elég nyitott a bajnokság

52. Mecsek Rallye 2018

Nem sokat tud Hibján Joci és Szurovcsák Pisti a sok meló mellett a verseny előtt azzal foglalkozni, mi hogyan fog alakulni. De azt tudják, hogy a Mecsek Ralin is odateszik magukat, mert még bármi változhat a bajnokságban.

11 október, 2018

Bővebben

Fontos pontok a Mecsekből

52. Mecsek Rallye 2018

Fontos pontokat szereztek a CREDOBUS-LPWMSport versenyzői az idei hazai bajnoki szezon hetedik futamán az 52. Aquaprofit Mecsek Rallye-n.

22 október, 2018

Bővebben

Sok száz ember előtt cseréltek kereket

52. Mecsek Rallye 2018

Egész jól indult a Strider Zoltán - Bárdos Péter duó idei Mecsek Rallye-ja, az első nap végén a páros az ORC 5. helyén állt, ám egy defekt miatt visszacsúsztak. A Korda Racing Mitsubishis duója végül a hetedik helyen zárta a versenyt.

22 október, 2018

Bővebben

Majdnem tökéletes verseny

52. Mecsek Rallye 2018

Hat szakaszt nyert meg az MR Racing Hondás duója az 52. Aquaprofit Mecsek Rallye a 2WD Kupában, ám a verseny előtti technikai nehézség meggátolta őket a jó szereplésben.

22 október, 2018

Bővebben

Az őszi Mecsek Rallye mindig komoly kihívást tartogat az indulóknak. Az időjárás most kegyes volt és száraz napsütéses hétvégén élvezhették a szép számban kilátogató nézők a verseny izgalmait.

Bővebben

Ezt nem így terveztük

52. Mecsek Rallye 2018

22 október, 2018

Jubileumi Szilveszter Rallye – a számok nyelvén

20. Szilveszter Rallye

Úgy tűnik, számos érdekesség és nagy csata várható az idei, 20. alkalommal megrendezendő Szilveszter Rallye-n. Összesen 204-en hajtanak majd végig a kijelölt szakaszokon, a mezőnyben 13 darab R5-ös autó, valamint 41 hölgy is ott lesz a mezőnyben. Az idei verseny távja összesen 52,9 kilométer, melyből mindössze két szombati szakasz érint külső területet.

26 december, 2018

Bővebben

Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2019 Rallye3 8. Futama Déli régió 5. futama

7x Görbe Rallye a Hídépítő – Sopia-NET Kupáért

A verseny össztávja: 72km (4 felvezetéssel együtt)

Gyorsasági szakaszok száma: 4

Gyorsasági szakaszok hossza: 9 km

Gyorsasági szakaszok teljes hossza: 36km

25 augusztus, 2019

Bővebben

Újabb csalódás keltő aszfaltos versenyen vannak túl a Speed Technika Rallye2-es versenyzői, a Hofbauer Tamás - Harmos Gergely duó. A páros a verseny elején belefutott egy technikai problémába, ami rányomta a bélyegét a versenyükre.

Bővebben

Aszfaltos kudarc

Ózd-Salgó Rallye 2019 Ózd-Salgó Rallye 2019 Ózd-Salgó Rallye 2019

31 augusztus, 2019

Hatalmas csata Ózdon

Ózd-Salgó Rallye 2019

Tecnikai problémával indult a V-V Rally Racing Bmw-s párosának, a Szilágyi Patrik - Veres István duónak az ózdi hétvégéje, ám a hibára megtalálták a megoldást és ez nem hátráltatta őket a Steelvent Ózd Rallyn tovább.

31 augusztus, 2019

Bővebben

Rallye eufória

A 2WD Kupa harmadik helyén fejezte be élete első Rallye1-es versenyét a Speed Technika Hondás párosa, a Határ Attila - Deák Henrietta duó.

A páros a csütörtöki napot egy rövidke teszttel kezdte, ahol Attila megismerkedhetett az új irodájával, majd az övállítás után egy keveset tudott is autózni a Hondával. A szombati Királdi első szakaszt várta nagyon, hiszen az a pálya a többihez képest lassabb, itt szerette volna igazán megismerni az autót, ám ez a szakasz rádiózási problémák miatt törölve lett.

Bővebben Ózd-Salgó Rallye 2019

31 augusztus, 2019

Nekünk kimaradt az Ózd-Salgó Rallye

Ózd-Salgó Rallye 2019

Ózd-Salgó Rallye 2019-beszámoló

Augusztus második felében az Ózd-Salgó Ralival folytatódott a hét futamos hazai bajnokság. Az idei ötödik verseny az eddig gyűjtött pontok alapján igazán izgalmasnak ígérkezett. Az idáig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó Balogh Jani és Holczer Dani a második helyen várta a további küzdelmet a vetélytársakkal.

31 augusztus, 2019

Bővebben

Abszolút győzelem a prológon


Ózd-Salgó Rallye 2019

Négy verseny autójából hárommal célba ért az LPWMSport csapata a hétvégi Steelvent Ózd Rally-n. A beérkezett autók eredményei sem elhanyagolandók, hiszen a nagyon meleg időjárás és az így extrém aszfalt hőmérséklet minden párosnak feladta a leckét.

A Lovász Pál - Kürti Tamás egység jobban nem is kezdhette volna a hétvégét, hiszen a pénteki salakpályán megnyerték a prológot. Szinte az egész verseny alatt keresték a tapadást, több elektromos probléma is hátráltatta őket, ennek ellenére a megszerzett abszolút nyolcadik helyezés egészen elfogadható.

31 augusztus, 2019

Bővebben

Ismét megszívatta Lángiékat a technika

Ózd-Salgó Rallye 2019


Elkerülte a komolyabb műszaki probléma Lángi Attiláékat – de csak az Ózd-Salgó Rallye első napján. A másodikon, amint meglátta a Salgótarján várostáblát, a Z4 igazán megmakacsolta magát. Olyan dolgokat produkált, amit a pilóta nem is tudott hová tenni, fejben folyamatosan kereste a megoldási lehetőségeket. Ám ahelyett, hogy ez javukra vált volna, inkább hátráltatta őket, hiszen nem tudtak maximálisan a feladatra koncentrálni. Végül a Lángi-Schmidt kettőst a 4. helyen intették le az ORC 2WD+ kategóriában.

31 augusztus, 2019

Bővebben

Hibjánék újra az első háromban


Ózd-Salgó Rallye 2019

Az Ózd-Salgó Rali újabb élményekkel ajándékozta meg Hibján Jocit és Szollár Csabit. A srácok küzdöttek a meleggel, a gumiválasztással, de végre célba értek. Kitartásuk jutalma az RC4 kategória 3. helye.  


31 augusztus, 2019

Bővebben

Harmadszor is bajnok Hideg Krisztián és Kerék István!

Három hónap kihagyás után, konkrét céllal, méghozzá a horvát bajnoki cím megvédését szem előtt tartva érkezett Nova Goricába Hideg Krisztián és Kerék István. A bajnokság szlovén állomását szeptember 19-21. között rendezték meg, a páros által oly jól ismert és kedvelt pályákon.

Bővebben HIDEG RALLY TEAM – 8. Mahle Rally Nova Gorica

28 szeptember, 2019

Bővebben

Őrületes utolsó szakasszal ért véget a Rally Hungary és az ERC-sorozat! Az Európa-bajnoki címért küzdő versenyzők közül Chris Ingram és a versenyben addig vezető Alexey Lukyanuk is defektet kapott, ami alaposan megkavarta a végső sorrendet. A vége az lett, hogy Turán Frigyes megnyerte a viadalt (tizenhat év után újra magyar Eb-futamgyőztest avattak Nyíregyházán), Chris Ingram révén pedig 1967 után újra brit bajnoka van az Európa-bajnokságnak.

Turán nyert, Ingram az Európa-bajnok!

FIA ERC Rally Hungary 2019

11 november, 2019