©2010-2017 rallyfotok.hu All Rights Reserved.

Az oldalon található fotók szabadon letölthetők, de további felhasználásuk más oldalon való megjelentetésük megbeszélés tárgyát képezik.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
A RALLY KÉPESLAPJA
BESZÁMOLÓK
RALLYE KÉPEK
SAJTÓANYAGOK
KEZDŐLAP RALLY FOTÓK 2017 BEST FOTÓK 2015 SAJTÓANYAGOK VERSENYNAPTÁRAK LETÖLTÉSEK LINKEK KACSOLAT

Sajtóanyagok:

Taktikusan kaotikus

11. Eger Rallye

Gyorsan elszállt az előzetes optimizmusa az AS Rallyesport Europe versenypárosának, Ollé Sándornak és Tóth Zsoltnak az 2016-os idénynyitón. A duó már az első körben eltaktikázta magát, ezt a hátrányt próbálta a verseny további részében ledolgozni…

8 április, 2016

Bővebben

Kazár Miklós: „Két és fél másodpercet gyorsultunk”

Rallye Hírek

Az M-Sport külföldi mérnöke segítette az új Ford Fiesta R5-ös beállításában a négyszeres

abszolút bajnok rallye-versenyzőjét és navigátorát a hétvégi tesztjükön

25 április, 2016

Bővebben

Huszonnégy autómárka csap össze a Hungaroringen

Egyre több, eddig létező rekord már most megdőlt az idei, 18. alkalommal megrendezendő Szilveszter Rallye-n. A december 27-29 közötti évbúcsúztató versenyen összesen 291-en (!) hajtanak majd végig a kijelölt szakaszokon - ebből hét lesz az előfutók száma -, és az előzetes nevezési lista alapján összesen 53 hölgy ott lesz a rajtnál.

Bővebben Szilveszter Rallye hírek

19 december, 2016

Bertus - Lovász páros Székesfehérváron áll rajthoz

Székesfehérvár Rallye

A Livewire Team versenyzőpárosa, Berus Balázs és Lovász Tibor az idei első Rallye2-es versenyére készül, ami nem más, mint a Székesfehérvár Rallye.

A több mint 40 nevező párosnak, köztük Balázséknak szombaton kezdődik a verseny adminisztratív és technikai gépátvétellel, majd pályabejárással folytatódik.

9 június, 2017

Bővebben

Túl van a Székesfehérvár Rallye felkészülési tesztjén a Strider Zoltán - Apkó András páros, ahol az autó állítgatása és a gumik kiválasztása volt a fő cél.


A csapat a Szirák és Vanyarc között közel két kilométeres tempós szakaszon oda és vissza tartotta a gyakorlást.


Bővebben

Hasznos teszten vannak túl

Székesfehérvár Rallye

9 június, 2017

Kazár Miklós: "Az adrenalin mindent elnyom!"

Székesfehérvár Rallye

Úgy véli Kazár Miklós, ha az eddigi 25 éves pályafutása során egyetlenegy versenyt sem hagyott ki betegség miatt, akkor ez a hétvégi Fehérvár Rallye-n sem lehet másként. A Pro Racers versenyzője ugyanis tüdőgyulladással küzd, alig kap az orrán levegőt, így navigátorával, Ferencz Ramónnal abban bíznak, hogy a panaszai enyhülnek a hétvégére. Persze, mindez nem jelenti azt, hogy nem nyújtják majd a maximumot, és ne törekednének a lehető legjobb eredményre.

9 június, 2017

Bővebben

Minden jó, ha jó a vége

Székesfehérvár Rallye

Küzdelmes verseny után az Országos Rallye Challenge abszolút negyedik helyén zárta a Székesfehérvár Rallye-t a Strider Zoltán - Apkó András páros. A srácok egy feledhető első nap után mindent beleadva már a dobogó harmadik fokát is látták az alagút végén, ám erre még várniuk kell egy kicsit.

16 június, 2017

Bővebben

Nagyon küzdelmes verseny voltSzékesfehérvár Rallye

Az ötös kategória második helyén debütált az MR Racing párosa a Neukirchner András - Guzi Róbert az első osztályban, ahol több technikai probléma is hátráltatta őket a székesfehérvári versenyen.

A futam előtt két héttel vette át alkalmi irodáját András és Róbert, akik komoly tesztelésbe és felkészítésbe kezdtek, hogy egy tökéletes autóval vehessenek részt életük első Országos Rallye Bajnoki versenyén.


16 június, 2017

Bővebben

Visszajött a régi formánk!

Felemásra sikerült Balogh Jani és Holczer Dani idei szezonjának első fele, de Székesfehérváron végre minden összeállt. Igaz, hogy Danit ezúttal Deák Ati helyettesítette a jobb1-ben, mégis úgy tűnt, hogy Jani visszatalált a régi formájára és úgy autóztak amire képesek és ott ahol szerettek is volna menni.

Bővebben Székesfehérvár Rallye

16 június, 2017

Felvillanó részeredmények

Székesfehérvár Rallye

A fehérvári futam sem úgy alakult Hibján Joci és Szurovcsák Pisti számára, mint szerették volna. A szerencse egy percig nem állt még idén melléjük, ezért kicsit szomorúak.

16 június, 2017

Bővebben

Panaszra semmi okunk

Székesfehérvár Rallye

A fehérvári futamon azt a célt tűzte ki Jánosa Ákos és Rubóczky Attila, hogy benne legyenek az első ötben. Ezt véghez vitték, sőt csak egy nyúlfarknyival csúsztak le a dobogó aljáról.

június 16, 2017

Bővebben

Amit elvett a sors Velenjében, azt most Zágrábban visszaadta

43. INA Delta Rally, Zágráb

A velenjei csalódás, sérelmek után sokat töprengett Hideg Krisztián és Kerék István, hol és hogyan folytassák tovább a versenyzést. A horvát AK Delta Sport színeiben induló páros azonban úgy döntött, csapata hazai versenyén, a zágrábi 43. INA Delta Rallyn mindenképp szeretne rajthoz állni. Jól is tették! A horvát bajnokság és egyben az ERT részét képező fordulón megszerezték idei első abszolút győzelmüket a Mitsubishi Lancer Evo IX R4-essel.

16 június, 2017

Bővebben

Kazár Miklós: "A rallye ettől rallye!"

Veszprém Rallye

Készült a remélt nagy visszatérésre Kazár Miklós a hétvégi Veszprém Rallye-n, és az idei esztendő rengeteg megpróbáltatása után végre elégedetten zárhatott egy versenyt. A Pro Racers pilótája elárulta, ezt az ötödik helyet - amivel a legjobb Ford-versenyző lett - nagyon megbecsülik, és külön kiemelte, jobb egyben elképesztő munkát végzett navigátora, Ferencz Ramón, aki sok olyan szakaszon átsegítette őt, amikor 150 kilométer/órás sebességnél semmit sem látott.

12 július, 2017

Bővebben

A Veszprém Rali után arra jutott Jánosa Ákos és Brunekker Árpád, hogy a bajnokságot tekintve nem értek el olyan rossz eredményt, hiszen abszolút és kategória 3. helyen végeztek. Persze Ákinak ez pont kettővel rosszabb, mint amit szeretne.

Bővebben

A harmadik hely kettővel rosszabb, mint amivel elégedett lennék

Veszprém Rallye

16 július, 2017

Előbb-utóbb csak mellénk szegődik a szerencse

Veszprém Rallye

A Veszprém Ralin csak egy gyorsot tudott teljesíteni Kurtos Róbert és Szegedi Máté a Mitsubishivel, mert a harmadik motor is bedobta a törülközőt.


Részt vettetek a hivatalos teszten. Semmi jele nem volt, hogy valami megint nem oké a motorral?

- A teszten teljesen jól működött minden. Előtte lett felprogramozva a kocsi, de tényleg hibátlanul ketyegett.

16 július, 2017

Bővebben

Erőnkön felül teljesítettünk

Veszprém Rallye

A tradicionális Veszprém Rallye minden évben komoly kihívást jelent a hazai rali mezőny tagjainak. A pályák nehézsége, a nyári meleg és az olykor murvát áztató esőzés mind a sava, borsát adja ennek a futamnak.

16 július, 2017

Bővebben

Az autógyilkos Veszprém Rallye helyett a Hargita Gyöngye Rally-t választotta az MR Racing Hondás alakulata a Neukirchner András - Guzi Róbert páros, akik már a helyszínen élvezik Erdély szépségét.

Bővebben

Kalandozás Erdélyben

Hargita Gyöngye Rally

16 július, 2017

Betartott ígéret

Veszprém Rallye

Ígéretéhez híven most sem spórolta el a látványos kanyarkombinációkat Lángi Attila. A Varga Racing Team versenyzőjének a Veszprém Rallyen sem volt problémamentes a menetelése, de a görcsös eredménycentrikusság helyett a rá jellemző lazasággal és jókedvvel teljesítette a futamot. A nézők nagy örömére…

16 július, 2017

Bővebben

Kazár Miklós: pihenés és felkészülés a nyári forróságban

Túl van már a jól megérdemelt pihenésén Kazár Miklós, aki a forróság ellenére immár megkezdte a felkészülését a 2017-es szezon hátralévő feladataira. A Pro Racers versenyzője ugyanis nemcsak a rallye-ban folytatja a versenyzést

Bővebben Hírek

11 augusztus, 2017

Nem így terveztük

Int. M6 LOG Baranya Kupa 2017

A Baranya Ralin Jánosa Ákos és Rubóczky Attila nagy küzdelem árán ért célba. Nagyon jól indult a versenyük, de végül egy defekt miatt olyan hátrányba kerültek, amit már nem lehetett ledolgozni.

11 augusztus, 2017

Bővebben

Visszakapták a motiváltságukat


Int. M6 LOG Baranya Kupa 2017

Hibján Joci és Szurovcsák Pisti csak egy picivel csúszott le a dobogóról, de örülnek azért az abszolút hatodik és kategória negyedik helynek is. Leginkább azért, mert a Baranya Kupa által visszakapták a motiváltságukat a rali iránt.

11 augusztus, 2017

Bővebben

Készen állnak a harcra!

HunGarian Baja 2017

Túl vannak a bemelegítésen. Átestek a kötelező papírmunkán – értsd adminisztratív átvétel – és a technikai ellenőrzésen, néhányan közülük teszteltek is, szóval minden a rendes kerékvágásban halad a magyar tereprali világkupa-futamon, a HunGarian Baján, de a versenyzőkön azért ilyenkor már látszik a harctéri izgalom – az, hogy legszívesebben már most ráállnának a gázra.11 augusztus, 2017

Bővebben