©2010-2019 rallyfotok.hu All Rights Reserved.

Az oldalon található fotók szabadon letölthetők, de további felhasználásuk más oldalon való megjelentetésük megbeszélés tárgyát képezik.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
A RALLY KÉPESLAPJA
BESZÁMOLÓK
RALLYE KÉPEK
SAJTÓANYAGOK
KEZDŐLAP RALLY FOTÓK 2019 BEST FOTÓK 2015 SAJTÓANYAGOK VERSENYNAPTÁRAK LETÖLTÉSEK LINKEK KACSOLAT

Majdnem tökéletes versenyHat szakaszt nyert meg az MR Racing Hondás duója az 52. Aquaprofit Mecsek Rallye a 2WD Kupában, ám a verseny előtti technikai nehézség meggátolta őket a jó szereplésben.

A nevezési lista alapján bajnoki pontokért ment Pécsre az ifj. Fogarasi Attila - Toloczkó Péter páros, ám az első szakasz rajtjánál már foghíjas 5-ös kategóriájú elsőkerekes autókat felsorolták a jóval erősebb összkerekes és turbós Mitsubishik közé.

„A verseny előtti csütörtökön járt az autó kipufogósnál, ahol új katalizátor került a rendszerbe, ami összességében egy gyorsasági szakaszt sem bírt ki” – értékelte a verseny első körét ifj. Fogarasi Attila, majd hozzátette: „A kör végéig abban a hitben autóztam, itt a vége, nagyon sok időt vesztettünk és nem javítható az autó a szervizben.”

A szervizcsapat a helyén kezelte a dolgot, első körben az új katalizátort nézték meg és kiderült ez okozza a problémát. A csapat visszarakta a régit és innentől nem volt gond az autó sebességével.

„Nagyon rossz volt így menni, hogy gyorsonként ketten értek utol és az autó maximum 6000-ig forgott kis. Nyolc perc hátrányt szedtünk össze, ez mellett három defektünk is volt és az egyik felnink is megsérült, de a maradék nyolc szakaszból hatot meg tudtunk nyerni 2WD Kupában” – tette hozzá Attila.

A páros a jó szakasz sikerekkel feljött az ORB 2WD Kupa ötödik helyére és a Mitsubishikkel tűzdelt 3-as kategóriában a hatodik helyet szerezte meg. A csapat látja az alagút végén a fényt, most nagyon tetszettek a részidők, főleg amikor Atiék mentek egy ORB abszolút 15. Időt.


A folytatásban az I. Nyíregyháza Rallye következik, ami egy nagyon hosszú verseny lesz sok új pályával és másfeles szorzóval.Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Sicon Computers, GPsped Kft., Persped Kft., Prior Kft., Alox Kft., White PSL Trans Kft., Unit Design Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Telor Elektromontage Kft., Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Fiscat Online Pénztárgép, Berger Stanc Kft., KBT Dekor Hungary Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft., Rolling Wash Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Winkler Gumiszerviz, Etik Trans Kft., ER-FA 2000 Faipari Kft., Kedvenc Kereskedőház Zrt., Pannon Led Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Kereken-Pálya Kft., Vents Hungary Bodorvent Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin