©2010-2018 rallyfotok.hu All Rights Reserved.

Az oldalon található fotók szabadon letölthetők, de további felhasználásuk más oldalon való megjelentetésük megbeszélés tárgyát képezik.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
A RALLY KÉPESLAPJA
BESZÁMOLÓK
RALLYE KÉPEK
SAJTÓANYAGOK
KEZDŐLAP RALLY FOTÓK 2018 BEST FOTÓK 2015 SAJTÓANYAGOK VERSENYNAPTÁRAK LETÖLTÉSEK LINKEK KACSOLAT

A Pro Racers versenyzője tüdőgyulladással küzdve áll rajthoz a hétvégi Fehérvár Rallye-n


Kazár Miklós: "Az adrenalin mindent elnyom!"


Úgy véli Kazár Miklós, ha az eddigi 25 éves pályafutása során egyetlenegy versenyt sem hagyott ki betegség miatt, akkor ez a hétvégi Fehérvár Rallye-n sem lehet másként. A Pro Racers versenyzője ugyanis tüdőgyulladással küzd, alig kap az orrán levegőt, így navigátorával, Ferencz Ramónnal abban bíznak, hogy a panaszai enyhülnek a hétvégére. Persze, mindez nem jelenti azt, hogy nem nyújtják majd a maximumot, és ne törekednének a lehető legjobb eredményre.


A hétvégén rendezik az idei bajnoki szezon negyedik állomását, a Fehérvár Rallye-t, amely esetében a 12 gyorsasági mellett újra megrendezik az egész verseny egyik legizgalmasabb szakaszát, belvárosi SuperSpecial etapot. Ráadásul 16 év után visszakerült a programba a kincsesbányai etap, amelyen a korábbiaktól eltérően ezúttal fordítva mennek majd a pályán a versenyzők. A szervezők kiemelték a környezetvédelem fontosságát is, hiszen a két nap során több szakasz környezetvédelmi vagy Natura 2000-es területen halad majd át. A program szerint a mezőny a székesfehérvári SuperSpecial szakasz mellett Kincsesbánya, Árkipuszta, Bakonycsernye, Csákberény, Nagyveleg és Pusztavám környékén méri össze tudását.


A 2017-es szezon negyedik versenyhétvégéjén, a Fehérvár Rallye-n nem lesz egyszerű dolga a Pro Racers duójának, ugyanis vélhetően a szezon legkeményebb viadala vár rájuk. Kazár Miklós ugyanis immár több napja tüdőgyulladással küzd, valamint alig kap az orrán levegőt, ám arról hallani sem akar, hogy navigátorával, Ferencz Ramónnal visszalépjenek a versenytől. Két éve a lehető legrosszabbul végződött itt a szereplésük, ugyanis már az első napon, a murvás szakaszokon technikai okok miatt kiestek. Most nem kell a murvától tartaniuk, hiszen az idei Fehérvár Rallye-n kizárólag aszfalton lesznek megrendezve a szakaszok.

"Azt hiszem, így még nem készültem egyetlenegy versenyre sem, ugyanis még mindig nem keveredtem ki abból a tüdőgyulladásból, ami pár napja ledöntött a lábamról. Lázam már nincs, de az orromon alig kapok levegőt. Huszonötéves pályafutásom során eddig még egyszer sem léptem vissza a versenyzéstől, és remélem, most sem kerül erre sor. Az autót felkészítettük a hétvégére, és annak ellenére a csodára készülünk, hogy az állapotom nem a legideálisabb. Csütörtökön mentünk a Forddal, bevallom, még nem volt az igazi, de már akkor éreztem, a versengés miatti adrenalin mindent elnyom" - jelentette ki Kazár Miklós.