©2010-2018 rallyfotok.hu All Rights Reserved.

Az oldalon található fotók szabadon letölthetők, de további felhasználásuk más oldalon való megjelentetésük megbeszélés tárgyát képezik.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
A RALLY KÉPESLAPJA
BESZÁMOLÓK
RALLYE KÉPEK
SAJTÓANYAGOK
KEZDŐLAP RALLY FOTÓK 2018 BEST FOTÓK 2015 SAJTÓANYAGOK VERSENYNAPTÁRAK LETÖLTÉSEK LINKEK KACSOLAT

Minden jó, ha jó a vége


Küzdelmes verseny után az Országos Rallye Challenge abszolút negyedik helyén zárta a Székesfehérvár Rallye-t a Strider Zoltán - Apkó András páros. A srácok egy feledhető első nap után mindent beleadva már a dobogó harmadik fokát is látták az alagút végén, ám erre még várniuk kell egy kicsit.


Katasztrofálisan indult a Zoli és Andris székesfehérvári versenye, hiszen az első gyorsasági szakaszra kemény slick gumikkal indultak el és mire sikerült megmelegíteni őket, az időjárás mindent tönkre tett.


"Az eső tönkre tette a versenyünk első felét, ami miatt nagyon csalódott voltam miután sikerült végigmenni az első két szakaszon. Kincsesbányán a víz miatt szenvedtünk, Árkipusztán pedig még hozzájött, hogy háromból nem sikerült rendesen feldolgozni a pályákat" - kezdte a beszélgetést kicsit csalódottan Strider Zoltán.

Szerencsére a harmadik gyorsra érkezve a srácok már nem szembesültek az eső okozta hátránnyal és egy viszonylag jót tudtak autózni, viszont Árkipusztán hasonlóan nem ment nekik, mert ott az árnyékos részeken továbbra is a víz uralkodott. Zoli ekkor el is gondolkodott, hogy el kell menni haza, hiszen nem ezért utaztak el Székesfehérvárra. Szerencse volt a szerencsétlenségben a szombati nap zárása a városi szuperspeciál, amiért annyira nem rajonganak a versenyzők.


"A szuperspeciálon sikerült magam kitombolni, ez erősítette meg bennem, hogy mennünk kell tovább. Eddig mindig vigyáztam az autóra és a hajtásra a hasonló versenybe nem számító prológokon, de most félretettem mindent és egy nagyon jót autóztunk a rengeteg néző előtt" - zárta az első nap értékelését a pilóta.


Másnapra sok minden változott, folyamatos javulás mutatkozott az időkön és jött Zoli kedvenc pályája Nagyveleg is, ami sok pluszt nyújtott számukra. A versenyeknek a célban van a vége, ezért a srácok mindenképpen el szerettek volna jutni oda, és mivel több versenyzőtársuk is elvérzett a csatában, így végül a szombati borzalmas nyolcadik helyet egy szerencsésebb negyedikre tudták lecserélni.


"Megbeszéltük Andrissal szombat este, hogy vasárnapra felszívjuk magunkat és itt az ideje, hogy élvezzük a versenyt. Sehol nem vállaltuk túl magunkat és a versenyzőtársak kiesésének köszönhetően sokat lépkedtünk előre, de ehhez kellett az is, hogy a csapat egy tökéletes autót hozott nekünk. Utólag úgy érzem, nem vagyok csalódott. A vége felé már közel jártunk, hogy a harmadik helyett is megszerezzük" - zárta a beszélgetést Zoli.


A csapat a korábbi tervekhez hűen kihagyja a Veszprém Rallye-t és a Mátrai Hegyiversenyen pótolja az idei évben kimaradó Eger Rallye-t.


Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Betonútépítő Zrt.; Absolut Hostess Kft.; Confidenza Csapágyszolgálat; Gulf; Unifilter Kft.; Schönherz Informatikai Stúdió Kft.; Heves Cleaning Kft.; Színesfém Felvásárlás Pásztó PI-AT Metál Kft.; BM KOMP kompresszortechnika; Eftech Kft.; Max-Transport Bt.; Dynamic Út Kft.; Bolyki Terra Kft.; Euroll Hungária Kft.; Honor Trans-Sped Kft.; Tiszta Víz Üzletház; Pápai Beton Kft.; Salgó polctervező; Suták Krisztián Építési Vállalkozó; Balassa Security Kft., Mipa Hungária Kft., NoGlu Cukrászda, L&L Trans Kft., Stravia Kft.